Valorant Ajanı Deadlock Nasıl Oynanır? Özellikleri Nelerdir?

Valorant Ajanı Deadlock Nasıl Oynanır? Özellikleri Nelerdir?

Valorant Ajanı Deadlock Nasıl Oynanır? Özellikleri Nelerdir?


Valorant’ın yeni ajanı Deadlock, 27 Haziran 2023 tarihinde oyunculara sunuldu. Deadlock’un oyunculara sunulmasıyla birlikte yetenekleri de ortaya çıkmış oldu. Valorant’ın yeni ajanı Deadlock hakkında merak edilenler, oynanış ve özellikleri.

Valorant’ın 23. Ajanı ve Sentinel sınıfının 5. üyesi olan Norveçli karakter Deadlock 27 Haziran 2023 tarihinde Bölüm 7 Kısım 1’in gelişiyle beraber  yayınlandı. Rakiplerini sarsıcı şekilde tuzağına düşüren ve kontrol eden çok amaçlı alet çantasıyla birlikte donatılan bu ajanımızın oynanışını ve özellikleri hakkında detaylar.

 

Valorant Ajanı Deadlock Kimdir?

 

 

Valorant Protokolü’nün Krallık Projesini araştırmak amacıyla görevlendirilen Sova, ancak Syalbard’da bulunan The Vault tesisine kadar iz sürebilmişti. Fakat bu tesiste herhangi bir insan faaliyetini keşfedemeyen Sova, tesis içerisinde saldırılar sonucu hayatta kalan Iselin adında sarı saçlı bir kız buldu. Iselin, Landfall Projesi yüzünden dönüştürülmüş bir ayıyı denetlemek için görevlendirilmiş güvenlik güçlerinden biriydi.

 

Ekip üyeleri The Vault’a varışından sonra dönüşen ayının saldırısı ile ölmüştü. Tek başına ayıyla mücadele etmek zorunda kalan Iselin çabaları sonucu dönüşen  ayıyı kapalı bir odaya çekmeyi başarmıştı ancak bu kargaşa esnada ayı, Iselin’in kolunu kopartıp onu zehirlemişti. Bilim insanlarının son zamanlarda geliştirdiği silahı ile tamamen güçlenerek ayıyı yok etmeyi başardı.

 

Sova tarafından bulunup kurtarılan Iselin’in kopan kolu yerine bir protez takıldı ve bu protez sayesinde birçok yeteneğe sahip oldu. Bunun ardından Valorant’ın 23. ajanı Deadlock tuzakları ve sarsıcı ultisi sayesinde soğuk Norveç bölgelerinde büyümüş bir kadın Sentinel olarak ekibe katıldı.

 

Ekibe katılan Deadlock artık Protokolün ve Krallığın hedeflerini ve Landfall Projesini araştırmada görev almaktadır.

 

Deadlock’un Yetenekleri Nelerdir?

 

 


Valorant’ın 27. ajanı ve Sentinel sınıfının 5. üyesi Norveçli karakter Deadlock alanları bağımsız olarak koruma ve diğer takım arkadaşları gelirken düşmanları oyalama konusunda uzmandır.

 

Deadlock Yetenekleri

 

  • Nanoçekim (C ): Bir bomba olan Nanoçekim yere tamasından sonra patlayarak etki ettiği alan içinde ki düşmanların çömelerek yavaşlamasını sağlar.
  • Bariyer Ağı (E): Disk şeklinde olan olan bu bariyer, indiği noktadan yanlara doğru açılarak karakterlerin hareketlerini kısıtlar.
  • Sonik Sensör (Q): Düşmanlar bölgeye yaklaştıklarında seslerini algılamak için yerleştirildiği bölgeyi tarayan bir sensördür. Eğer yerleştirildiği bölgede herhangi bir ses radarına takılırsa bölgenin yarı çapına kadar sersemletme uygulamakta. Ayak sesleri, silahların ateşlenmesi ve başka herhangi bir ses sonik sensörü tetiklemektedir. 
  • Kıskıvrak (X): Nanobağ bağlantısı göderip düşmanı kozaya sarıp kıskıvrak yakalayan bu bağ, oluşan Nanobağ yolu boyunca düşman çekilmekte ve eğer takım arkadaşları tarafından kurtarılmaz ise yolun sonunda öldürmekte. Nanobağ yok edilebilir fakat çok çarpıcı şekilde dikkat dağınıklığı yaratacaktır.

 

İndirimli Valorant VP satın almak için İtemino Valorant VP kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Abone Ol

Abone ol ve yeni ürünlerden anında haberin olsun

S.S.S
itemino.com Üzerinden Nasıl Alışveriş Yapabilirim?
Sitemiz üzerinden alışveriş yapabilmeniz için öncelikle bakiye yüklemeniz gerekmektedir. Bu işlem için bankanız %2 komisyon alacaktır. Sonrasında dilediğiniz ürünü satın alıp keyfini çıkarabilirsiniz.
Satın Aldığım Ürün Kodlarıma Nereden Ulaşabilirim?
Satın aldığınız kodlarınıza "Siparişlerim - Detay - Kodu Gör" menüsünden ulaşabilir ve anında kullanabilirsiniz.
Kasalar Nedir Nasıl Kullanılır?
Kasalar, ücretli katılım ile içerisinde farklı ürünlerin bulunduğu ve rastgele sonuç veren bir sistemdir. Katılım ücretleri farklı olup içerikleri de farklı ürünler içermektedir.
Ücretsiz Kasa Açma Nedir?
itemino.com üzerinden yapmış olduğunuz her 1000 TL'lik alışverişiniz sizlere 1(bir) adet kasa açma hakkı verir. Herhangi bir süre kısıtlaması olmayıp dilediğiniz zaman kasanızı açabilir sürpriz hediyelerden bir veya birkaçına sahip olabilirsiniz.
ID Yüklemeli ürünler ne kadar sürede teslim edilir?
ID yüklemeli ürünler yoğunluğa göre 5 dakika ila 1 saat arasında hesaplarınıza yüklenir.

Ürün Sonuçları:


Kategori Sonuçları: