Paribu Cineverse CGV Movie Pass Nedir Nasıl Kullanılır?

Paribu Cineverse CGV Movie Pass Nedir Nasıl Kullanılır?

Paribu Cineverse sitesini ziyaret edin Hemen üye girişi yapın Sağ üst köşede yer alan üyelik bilgilerinize girin.

Açılan seçeneklerden CGV MOVIEPASS'i tıklayın CGV Para Barkod Yükleme butonuna tıklayın.

Karşınıza çıkan kutucuğa satın aldığınız CGV Moive Pass Kodunu girin ve Yükle butununa tıklayın.


CGV MoviePass paketindeki CGV Para barkodu CGV Cinema Club üyeliğine yüklendikten itibaren 6 ay içerisinde kullanılması gerekmektedir. "Mısır Hediyesi" ve "Sürpriz Hediye" barkodlarını sadece büfelerimizde kullanabilirsiniz.


Satın almış olduğunuz kodların ne için kullanabileceğinize dair bilgiler aşağıdaki gibidir.


  1. PIN - CGV Bakiye Kodu
  2. PIN - Kova Mısır Kodu
  3. PIN - Sürpriz Hediye Kodu


CGV MARS tarafından sunulan 'CGV Movie Pass', CGV Cinema Club üyelerine ekstra avantajlar sağlamak için geliştirilen bir üründür. Bu ürün, CGV Para yüklemesi yaparak misafirlere ek fayda sunar.

CGV Para, CGV Cinema Club üyelerinin hesaplarına yüklenebilen bir ödeme yöntemidir ve Paribu Cineverse'lerde sinema biletleri ve büfe harcamaları için kullanılabilir (1 CGV Para = 1 TL). Her bir hesaba bir günde en fazla 550 TL değerinde CGV Para yüklenebilir; ayrıca bu değeri aşan yüklemeler geçerliliğini yitirir.

Satın alınan CGV Para kodları, CGV MARS'a ait Paribu Cineverse sinema gişelerinden veya Paribu Cineverse mobil uygulamaları ve web sitesi üzerinden üye girişi yaptıktan sonra "Hesabım >>> CGV MOVIEPASS Yeni" sekmesi aracılığıyla yüklenebilir.

CGV Movie Pass paketlerinde yer alan Hediye Mısır ve Sürpriz Hediye Kodları, sadece sinema büfelerinden üyelik hesaplarına yüklenir.

CGV Cinema Club hesabı olmayan kişilere, gişe görevlileri tarafından ücretsiz bir hesap oluşturularak CGV Para hesabına yükleme yapmaları konusunda yardımcı olunur.

CGV Cinema Club hesabı kullanıcıları, hesaplarına yüklenen CGV Paraları Paribu Cineverse gişelerinde ve büfelerinde kullanabilirler. Kodlar, yalnızca CGV Mars Cinema Group'a ait CGV Cinema Club üyeleri tarafından kullanılabilir.

Kazanılan CGV Paralar, verilen mısır ve sürpriz hediye kodları, Moviepass satın alındığı tarihten itibaren 6 ay süresince geçerlidir. CGV Moviepass kodları satın alındıktan sonra 6 aylık kullanım süresi başlar ve bu nedenle satılan kodlar iade edilemez.

CGV Paralar, başkasına devredilemez, nakde çevrilemez ve alışveriş sonrası para üstü talep edilemez. CGV Para Kodları üçüncü kişilere satılamaz.

CGV Paralar, müşteri hesaplarına yüklendikten sonra tüm Paribu Cineverse şubelerinde kullanılabilir.

CGV Mars Cinema Group, kullanım ve koşulları istediği gibi değiştirme hakkını saklı tutar.

Destek için lütfen www.paribucineverse.com/yorum-ve-oneriler adresinden yardım alabilirsiniz.


Abone Ol

Abone ol ve yeni ürünlerden anında haberin olsun

S.S.S
itemino.com Üzerinden Nasıl Alışveriş Yapabilirim?
Sitemiz üzerinden alışveriş yapabilmeniz için öncelikle bakiye yüklemeniz gerekmektedir. Bu işlem için bankanız %2 komisyon alacaktır. Sonrasında dilediğiniz ürünü satın alıp keyfini çıkarabilirsiniz.
Satın Aldığım Ürün Kodlarıma Nereden Ulaşabilirim?
Satın aldığınız kodlarınıza "Siparişlerim - Detay - Kodu Gör" menüsünden ulaşabilir ve anında kullanabilirsiniz.
Kasalar Nedir Nasıl Kullanılır?
Kasalar, ücretli katılım ile içerisinde farklı ürünlerin bulunduğu ve rastgele sonuç veren bir sistemdir. Katılım ücretleri farklı olup içerikleri de farklı ürünler içermektedir.
Ücretsiz Kasa Açma Nedir?
itemino.com üzerinden yapmış olduğunuz her 1000 TL'lik alışverişiniz sizlere 1(bir) adet kasa açma hakkı verir. Herhangi bir süre kısıtlaması olmayıp dilediğiniz zaman kasanızı açabilir sürpriz hediyelerden bir veya birkaçına sahip olabilirsiniz.
ID Yüklemeli ürünler ne kadar sürede teslim edilir?
ID yüklemeli ürünler yoğunluğa göre 5 dakika ila 1 saat arasında hesaplarınıza yüklenir.

Ürün Sonuçları:


Kategori Sonuçları: