Valorant'a yeni ajan geldi!

Valorant'a yeni ajan geldi!

Riot Games'in en sevilen oyunlarından Valorant'a yeni ajan eklendi. Deadlock adı verilen yeni ajan, Bölüm 7 Kısım 1'den itibaren oyuna eklenecek.

Valorant'a yeni ajan geldi!

Riot Games tarafından geliştirilen FPS türünde yer alan 'Valorant' oyununa yeni bir ajan geleceği açıklandı. Türkiye'de binlerce oyuncusu bulunan oyunun yeni ajanı Norveçli bir gözcü oldu. Deadlock adındaki ajan destek rolünde yer alıyor.

Deadlock'ın yetenekleri şu şekilde:

NanoÇekim (C)

NanoÇekim bombası yere temas ettiğinde patlayarak etki alanında kalan düşmanların çömelmelerine neden olur ve onları yavaşlatır.

Sonik Sensör (Q)

Sensör, düşman seslerini algılamak üzere bölgeyi tarar. Eğer taradığı bölgede ayak sesi, silah sesi veya yüksek ses tespit ederse bölgeye sersemletme uygular.

Bariyer Ağı (E)

Diskin indiği noktada yanlara doğru açılan ve karakterlerin hareketini engelleyen bariyerler oluşur.

Kıskıvrak (X)

Kozaya yakalanan düşman, oluşan nanobağ yolu boyunca çekilir. Düşman, nanobağ kozasından kurtarılmazsa yolun sonuna ulaşınca ölür. Nanobağ kozası yok edilebilir.

'Bölüm 07 Kısım 01' 28 Haziran 2023'de başlayacak. Bu bölümde yeni ajan oyuna eklenecek. Aynı zamanda 'Savaş Bileti' ve 'Seri Tetik' kaplama seti de oyuna dahil olacak.

Abone Ol

Abone ol ve yeni ürünlerden anında haberin olsun

S.S.S
itemino.com Üzerinden Nasıl Alışveriş Yapabilirim?
Sitemiz üzerinden alışveriş yapabilmeniz için öncelikle bakiye yüklemeniz gerekmektedir. Bu işlem için bankanız %2 komisyon alacaktır. Sonrasında dilediğiniz ürünü satın alıp keyfini çıkarabilirsiniz.
Satın Aldığım Ürün Kodlarıma Nereden Ulaşabilirim?
Satın aldığınız kodlarınıza "Siparişlerim - Detay - Kodu Gör" menüsünden ulaşabilir ve anında kullanabilirsiniz.
Kasalar Nedir Nasıl Kullanılır?
Kasalar, ücretli katılım ile içerisinde farklı ürünlerin bulunduğu ve rastgele sonuç veren bir sistemdir. Katılım ücretleri farklı olup içerikleri de farklı ürünler içermektedir.
Ücretsiz Kasa Açma Nedir?
itemino.com üzerinden yapmış olduğunuz her 1000 TL'lik alışverişiniz sizlere 1(bir) adet kasa açma hakkı verir. Herhangi bir süre kısıtlaması olmayıp dilediğiniz zaman kasanızı açabilir sürpriz hediyelerden bir veya birkaçına sahip olabilirsiniz.
ID Yüklemeli ürünler ne kadar sürede teslim edilir?
ID yüklemeli ürünler yoğunluğa göre 5 dakika ila 1 saat arasında hesaplarınıza yüklenir.

Ürün Sonuçları:


Kategori Sonuçları: