2024’de Pcye Çıkacak Çok Beklenen 10 Yeni Oyun

2024’de Pcye Çıkacak Çok Beklenen 10 Yeni Oyun

2024’de Pcye Çıkacak Çok Beklenen 10 Yeni Oyun

Oyun dünyası her geçen yıl yeni teknolojilerle birlikte insanları büyülemeye ve yeniliklerle şaşırtmaya devam ediyor! 2024 yılında da her yıl olduğu gibi heyecan verici bir oyun yolculuğu oyuncuları beklemekte. Artık oldukça yakın bir gelecek olan 2024 yılı için, yeni çıkacak oyunlar ile ilgili yayınlanmaya başlayan oynanış videoları ve fragmanlardan dolayı şimdiden oyuncular oldukça sabırsız bir şekilde beklemekte.

 

Bağımlılık yapan rol yapma maceralarından, kalbinizi yerinden çıkaracak aksiyon dolu gerilimlere kadar, 2024 yılı farklı ve bir o kadar da unutulmaz oyun deneyimleri sunmaya hazır görünmektedir. Bu listemizde, bilgisayar için 2024’de çıkacak oyunlar ve bu oyunlarla ilgili bilinen tüm detaylara kapsamlı bir şekilde değiniyoruz! İşte, 2024 yılında çıkacak ve oyuncular tarafından en çok beklenen 10 bilgisayar oyunu!

 

1- Star Wars Outlaws 

 

En çok beklenen 2024 oyunları arasında, milyonlarca hayranı bulunan Star Wars serisinin ilk açık dünya oyunu olan Star Wars Outlaws bulunmaktadır. Ubisoft tarafından geliştirilen oyunda, oyuncular bir kanun kaçağını canlandırarak tarihin gördüğü en büyük soyguna imza atmaya çalışacaklar.

 

Star Wars Outlaws, üçüncü şahıs kamerasıyla oynanabilecek ve oyunun keşif, nişancılık, gizlilik gibi oyuncuların dilediği gibi kullanabilecekleri elementlere sahip olacağı vaat ediliyor. Eğer bir Star Wars hayranıysanız ya da açık dünya oyunları seven bir oyuncuysanız 2024 yılında oynanacak oyunlar listenize mutlaka Star Wars Outlaws’u ekleyin!

 

2- Final Fantasy 7 Rebirth

 

İlk kez 1997 yılında PlayStation’a özel olarak yayınlanan Final Fantasy 7’nin bir üçleme olarak tekrar yapımına başlandığı daha önceden duyurulmuştu. Final Fantasy 7 Remake üçlemesinin 2020 yılında çıkan ilk oyununun ardından, Final Fantasy 7 Rebirth ismini taşıyan ikinci oyun 2024 yılında çıkışını yapacak!

 

Midgar’dan kaçmayı başaran Cloud ve arkadaşları bu sefer oldukça büyük bir yer olan Gaia açık dünyasını keşfediyor olacak. Final Fantasy hayranları ve sürekli Final Fantasy 7 ile ilgili övgüler duyan ancak eski bir oyun olduğu için bir türlü başına oturamayan oyuncular mutlaka Final Fantasy 7 Rebirth’e göz atmalıdır.

 

3- The Wolf Among Us 2

 

Telltale tarafından geliştirilen ve 2014 yılında tüm bölümlerin yayınlanmasıyla tamamlanan The Wolf Among Us büyük bir oyuncu kitlesinin beğenisini topladığı gibi, oyuncular ikinci oyunu beklemeye başlamışlardı. Yıllar süren bekleyişin ve birçok olumsuz haberin ardından The Wolf Among Us 2, yarım kalan hikayeyi tamamlamak üzere 2024 yılında sonunda çıkıyor!

 

Gelişmiş grafikler, ses ve özlenen Telltale sanat dizaynıyla geri dönen The Wolf Among Us 2 ile Wolf’un hikâyesinin nasıl tamamlanacağını 2024 yılında artık bir gizem olmaktan çıkacaktır.

 

4- Prince of Persia: The Lost Crown


Prince of Persia: The Lost Crown, iptal edilen Prince of Persia remake haberlerinin ardından hayal kırıklığına uğrayan serinin hayranlarını sevindirecek bir duyuru olarak anılmaktadır. Prince of Persia: The Lost Crown, 2.5D bir aksiyon side-scrolling yani yan kamera bakış açısıyla oyunculara sunulmaktadır. Oyun, 18 Ocak 2024 tarihinde çıkış yapacak.

 

5- Persona 3 Reload

 

2024 yılında hangi oyunlar çıkacak diye sorulsa Persona hayranlarınının umarım Persona 3 Remake olarak yanıtlayacağı bu sorunun cevabı sonunda bir hayal olmaktan çıkıyor! Yıllar süren bekleyişin ardından Persona hayranları, Persona serisinde adeta bir devrim yaratan Persona 3’ün yeniden yapımı Persona 3 Reload’a 2024 yılında kavuşacaktır.

 

Persona 3 Reload’un, 2007 yılında yayınlanan Persona 3’e oldukça sadık bir oyun olması beklenmektedir. Ancak, oyunun yapımcısı tarafından onaylandığı üzere Persona 3 Reload’da, Persona 3 Portable versiyonunda bulunan kadın ana karakterin ve Persona 3 FES versiyonundaki ekstra hikâye The Answer’ın bulunmayacak oluşu bazı hayranların hayal kırıklığına uğramasına sebep olmuştur.

 

6- Senua’s Saga: Hellblade II


2017 yılında yayınlanan ve oyun basını tarafından övgülere boğulan Hellblade: Senua’s Sacrifice’ın devam oyunu Senua’s Saga: Hellblade II sonunda 2024 yılında çıkıyor! Ancak, henüz kesin bir resmi çıkış tarihi bulunmamaktadır.

 

Ninja Theory tarafından geliştirilen ve Microsoft’un yayıncılığını üstlendiği oyun, yayınlanan fragmanlardan anlaşılabileceği gibi oldukça harika grafiklere  ve büyüleyici bir atmosfere sahiptir. Oyun çıkış tarihinde Gamepass oyun kütüphanesine ekleneceğinden, bir Gamepass sahibiyseniz mutlaka Senua’s Saga: Hellblade II’yi 2024’de oynanacak oyunlar listenize eklemelisiniz!

 

7- Like A Dragon: Infinite Wealth

 

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yakuza serisinin 2020 yılında yayınlanan oyunu Yakuza: Like a Dragon’un devam oyunu olan Like A Dragon: Infinite Wealth, ana karakter Ichiban Kasuga’nın hikâyesini Hawaii’ye taşımaktadır. 2024 yılının ilk aylarında yayınlanması beklenen oyunun sıra tabanlı savaş sistemi içeren ve serinin diğer oyunlarına sadık bir RPG olması beklenmektedir.

 

8- Palworld

 

Genellikle, ‘‘silahlı Pokemon oyunu’’ olarak tanımlanan Palworld, kulağa ne kadar absürt gelse de gerçekten silahlı bir Pokemon oyununu andırmaktadır. Ancak, oynanış açısından çoğu Pokemon oyununun aksine, Palworld gerçek zamanlı savaş, silah kullanımı gibi etkenlerle daha farklı bir oynanış sunmaktadır. Palworld’ün 2024 Ocak ayında çıkması beklenmektedir.

 

9- Microsoft Flight Simulator 2024

 

Oyun dünyasında simulasyon seven oyuncu kitlesini adeta büyüleyen Microsoft Flight Simulator 2020’nin ardından, Microsoft bu sefer oyunculara Microsoft Flight Simulator 2024’ü sunuyor!

 

Microsoft Flight Simulator 2024, gelişmiş oyun motoru, daha güzel gözüken grafikler ve yeni eklenen arama kurtarma, helikopter taşımacılığı, literatürde it dalaşı olarak bilinen hava savaşları gibi yeni içeriklerle serinin sevenleri tarafından heyecanla beklenmektedir.

 

10- Black Myth: Wukong

 

2020 yılında yayınlanan ilk fragmanının ardından, büyüleyici grafikleri ve oynanışı ile özellikle Souls-like türünü seven oyuncuların listesine girmeyi başaran Black Myth: Wukong, 2024 yılında çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun isminden de anlaşılabileceği gibi, Black Myth: Wukong Çin mitolojisinden ve Uzak Doğu kültüründen birçok element barındırmaktadır.

Abone Ol

Abone ol ve yeni ürünlerden anında haberin olsun

S.S.S
itemino.com Üzerinden Nasıl Alışveriş Yapabilirim?
Sitemiz üzerinden alışveriş yapabilmeniz için öncelikle bakiye yüklemeniz gerekmektedir. Bu işlem için bankanız %2 komisyon alacaktır. Sonrasında dilediğiniz ürünü satın alıp keyfini çıkarabilirsiniz.
Satın Aldığım Ürün Kodlarıma Nereden Ulaşabilirim?
Satın aldığınız kodlarınıza "Siparişlerim - Detay - Kodu Gör" menüsünden ulaşabilir ve anında kullanabilirsiniz.
Kasalar Nedir Nasıl Kullanılır?
Kasalar, ücretli katılım ile içerisinde farklı ürünlerin bulunduğu ve rastgele sonuç veren bir sistemdir. Katılım ücretleri farklı olup içerikleri de farklı ürünler içermektedir.
Ücretsiz Kasa Açma Nedir?
itemino.com üzerinden yapmış olduğunuz her 1000 TL'lik alışverişiniz sizlere 1(bir) adet kasa açma hakkı verir. Herhangi bir süre kısıtlaması olmayıp dilediğiniz zaman kasanızı açabilir sürpriz hediyelerden bir veya birkaçına sahip olabilirsiniz.
ID Yüklemeli ürünler ne kadar sürede teslim edilir?
ID yüklemeli ürünler yoğunluğa göre 5 dakika ila 1 saat arasında hesaplarınıza yüklenir.

Ürün Sonuçları:


Kategori Sonuçları: